Informasi seputar dunia musik tanah air

Video Bojo Ketikung - Nella Kharisma

Video Bojo Ketikung - Nella Kharisma
Lirik
aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe
heee koe konc*ku sing jarene cs-ku
nanging nyatane neng mburi kok koe koyo pabu
mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
ora mikir koncone tumindak sak penake
paitan cangkem lunyu, kau merebut pacarku
tusuk dari belakang ah manaku tau
seakan kau arjuna padahal engkau keju
ra nganggo sopan santun kau dustai diriku
sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro
nanging aku kebacot loro
aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe
a..ku kurang opo, kok koe iso tego
opo ono salah ku teros koe ndikong
aku opo putut ajarno, kok aku kudu lilo
ngrasakno tumindakmu sik ngerugekke awakku
pancen koe konyol, ning utekmu kok protol
pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
tak bisa aku pendam, mana sangup bertahan
neng ngarep kok apikan, neng mburi ko bajingan
sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro
aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe
yo wis sak karepmu, nek ngeneki caramu
yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
koe mung tak bedani, kok watakmu kemlinthi
pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri
gek ndang rumat kono, gek ndang untal kono
mugo iso seneng, awet tekan tuo
sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
kok koe ngragas banget, ngopeni turahanku
sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro
aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe
Video Bojo Ketikung - Nella Kharisma





















Berikut Videonya


Share:

Video Via Vallen - Kimcil Kepolen

Video Via Vallen - Kimcil Kepolen
Lirik
Pancene kowe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandhing tresno kalah karo bondho

Aku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
Ono opo kok kowe bedo karo aku iki
Opo aku salah nek aku tresno kowe
Kok pendak dino atimu enenge gelisah
Mendhing aku ro kowe koreksi dewe-dewe
Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
Mergo sak iki tresno enenge gur bondho
Menang rupo kalah dupo aku ora popo

Pancene kowe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandhing tresno kalah karo bondho

Pisan pindho aku percoyo ro omonganmu
Jebul saiki kowe wis keconangan neng mburiku
Kowe selingkuh ro koncoku cerakku iki
Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani
Jaremu nek ra FU kowe ora I Love You
Jaremu nek ra ninja kowe ora cinta
Nanging piye meneh aku wong ra nduwe
Kalah bondho menang rupo kuwi saklawase

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondho

Yonek kowe ra iso trimo opo enenge
Gur isone ngoyak bondho kuwi ciri khase
Pancen kowe rojo neng atimu wuto
Menang rupo moto bondo kuwi pancen kowe
Aku wis ra betah ngrasake sifatmu
Mending aku tak pisah ninggalke sliramu
Ojo rumongso bisa nek kowe ora iso
Atiku wis ra kuat rasane pengen njepat

Pancene kowe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo
pancene koe pabu nuruti ibumu
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
opo koyo ngene susahe wong kere
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo



Share:

Download Video Clip Nella Karisma Lungset

Download Video Clip Nella Karisma Lungset
Dangdut Hits Desember 2016
Lirik Lagu
sun sembur esem iki
masio tah udan njero ati
nono wujude ulihe ngenteni
lungset ati iki…
riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing nono liyo
sulung tah sulung riko apuwo…
tau tah isun ngeliyo
uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro
tapi riko suloyo uwah janji lan roso
riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing nono liyo
sulung tah sulung riko apuwo…
tau tah isun ngeliyo
uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro
tapi riko suloyo uwah janji lan roso
sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep w*ngi masio isun sing ono

Nella Karisma Lungset


Berikut Video Nella Karisma Lungset
Share:

Suket Teki MP4 - Nella karisma

Suket Teki MP4 - Nella karisma
Lirik Lagu Suket Teki - Musik Campursari

Aku tak sing ngalah
Trimo mundur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Reff :
Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Suket Teki MP4 - Nella karisma


Berikut video Suket Teki MP4 - Nella karisma

Share:

dalan anyar mp4 - duo dolly






















dalan anyar mp4 - duo dolly
Lirik
KEMBANG TEBU SING KABUR KANGINAN,
SAKSI BISU, SING DADI KENANGAN..
PRASETYAMU KUWI MUNG KIASAN,
TRESNAMU SAK IKINE ILANG..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..JOGJA..

reff:
KEMBANG TEBU SING NENG SAWAH NDESO,
ORA GARING NADYAN MONGSO KETIGO..
TANSAH ELING, JAMANE SEMONO
NGANTI SEPRENE, TANSAH KATON NENG MOTO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..
NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,
NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..,JOGJA..

Share:

kangen temon holic dangdut mp4

kangen temon holic dangdut mp4

Lirik
Kangen hati ini kepadamu
Setiap khayal selalu menghadirkan dirimu
Sekian lama berjarak Hasrat semakin ingin dekat
Mencoba memelihara harapan yang terpendam

Aaa aaa aaa aaa
Aku kangen kamu
aaa aaa aaa aaa
Aku rindu kamu

Musim panas berganti musim hujan berakhir
Membayangkan kita menjalin kasih kembali
Sekian lama menunggu sekian kasih melintas
Aku sayang kamu tapi tak mau cintaku sia sia

Aaa aaa aaa aaa
Aku kangen kamu
aaa aaa aaa aaa
Aku rindu kamu

Aaa aaa aaa aaa
Aku kangen kamu

kangen temon holic dangdut mp4
Share:

Rena KDI Hot Kelangan Video



Rena KDI Hot
Lirik  Rena KDI Hot Kelangan Video
hang sun karepno biso ambi riko
selawase yo mung ambi riko
tapi kelendi maning ceritone wis bedo
saikine riko wis sing ono, digowo wong liyo
hang sun karepno biso ambi riko
selawase yo mung ambi riko
tapi kelendi maning ceritone wis bedo
saikine riko wis sing ono, digowo wong liyo
kelangan isun iki wis kelangan
kembang hang sun eman-eman
loro rasane ati mulo loro
kudangan di gowo wong liyo
lilo sun cobo ngelilakeno
masio abot hang sun roso
hang sun karepno biso ambi riko
selawase yo mung ambi riko
tapi kelendi maning ceritone wis bedo
saikine riko wis sing ono, digowo wong liyo
kelangan isun iki wis kelangan
kembang hang sun eman-eman
loro rasane ati mulo loro
kudangan di gowo wong liyo
lilo sun cobo ngelilakeno
masio abot hang sun roso
kelangan isun iki wis kelangan
kembang hang sun eman-eman
loro rasane ati mulo loro
kudangan di gowo wong liyo
lilo sun cobo ngelilakeno
masio abot hang sun roso
Rena KDI Hot Kelangan Video
Share:

INFO'KU

Daftar Blog Saya