Download Video House - Ratna Antika Wedhus 3gp

Download Video House - Ratna Antika Wedhus 3gp

Download Video House - Ratna Antika Wedhus 3gp



Berandal Tua - Erni Dianita

Klik link untuk download file bentuk 3gp



Download Video House - Ratna Antika Wedhus 3gp
Inilah Realita Kehidupan jaman sekarang yang di gambarkan lagu wedhus ini,
Lirik Lagu Wedhus
Mending tuku sate timbang tuku wedhus e
Mending gendak'an timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir suket e

Mending tuku sate timbang tuku wedhus e
Mending gendak'an timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir suket e

Timbang dibojo ora ono duite
Mending tak gawe gendak'an wae
Ora usah mikir sak bendinane
Seminggu cukup sepisan wae

Mergone aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat
Ra mblanjane gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat

Mending tuku sate timbang tuku wedhus e
Mending gendak'an timbang dadi bojone
Mangan sate ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir suket e

Timbang dibojo ora ono duite
Mending tak gawe gendak'an wae
Ora usah mikir sak bendinane
Seminggu cukup sejuta wae

Mergone aku ora kuat
Yen duwe bojo wong melarat
Ra mblanjane gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat

Download Video House - Ratna Antika Wedhus 3gp

Jangan sampai ketinggalan postingan-postingan terbaik dari Download Video House - Ratna Antika Wedhus 3gp. Berlangganan melalui email sekarang juga:

BACA JUGA LAINNYA:

0 Response to "Download Video House - Ratna Antika Wedhus 3gp"

Poskan Komentar

Diberdayakan oleh Blogger.
blogspot/MhJsA