Informasi seputar dunia musik tanah air

Download Video Clip Nella Karisma Lungset

Download Video Clip Nella Karisma Lungset
Dangdut Hits Desember 2016
Lirik Lagu
sun sembur esem iki
masio tah udan njero ati
nono wujude ulihe ngenteni
lungset ati iki…
riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing nono liyo
sulung tah sulung riko apuwo…
tau tah isun ngeliyo
uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro
tapi riko suloyo uwah janji lan roso
riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing nono liyo
sulung tah sulung riko apuwo…
tau tah isun ngeliyo
uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro
tapi riko suloyo uwah janji lan roso
sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep w*ngi masio isun sing ono

Nella Karisma Lungset


Berikut Video Nella Karisma Lungset
Share:

0 komentar:

Posting Komentar

INFO'KU

Daftar Blog Saya