Informasi seputar dunia musik tanah air

Video Bojo Ketikung - Nella Kharisma

Video Bojo Ketikung - Nella Kharisma
Lirik
aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe
heee koe konc*ku sing jarene cs-ku
nanging nyatane neng mburi kok koe koyo pabu
mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
ora mikir koncone tumindak sak penake
paitan cangkem lunyu, kau merebut pacarku
tusuk dari belakang ah manaku tau
seakan kau arjuna padahal engkau keju
ra nganggo sopan santun kau dustai diriku
sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro
nanging aku kebacot loro
aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe
a..ku kurang opo, kok koe iso tego
opo ono salah ku teros koe ndikong
aku opo putut ajarno, kok aku kudu lilo
ngrasakno tumindakmu sik ngerugekke awakku
pancen koe konyol, ning utekmu kok protol
pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
tak bisa aku pendam, mana sangup bertahan
neng ngarep kok apikan, neng mburi ko bajingan
sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro
aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe
yo wis sak karepmu, nek ngeneki caramu
yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
koe mung tak bedani, kok watakmu kemlinthi
pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri
gek ndang rumat kono, gek ndang untal kono
mugo iso seneng, awet tekan tuo
sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
kok koe ngragas banget, ngopeni turahanku
sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro
aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe
Video Bojo Ketikung - Nella Kharisma





















Berikut Videonya


Share:

0 komentar:

Posting Komentar

INFO'KU

Daftar Blog Saya